Users First

Németh Ádám, mérnök-informatikus blogja felhasználói felületekről, azok tervezéséről és arról, hogy lehet használható, valós problémákat megoldó szoftvereket megvalósítani általánosságban.

Friss topikok

A tökéletes ClickTale-aláfestő zene

2013.02.11. 21:33 Aadaam

Régi rossz szokásom, hogy metálzenét rakok a ClickTale videók alá. Egy frissen kijött szoftver általában nagy szenvedést okoz a felhasználóknak, különösen, ha a fejlesztőcég trehány volt. Nyilván nem ahhoz hívnak usability szakértőt ami egy picit lehetne még jobb de rendben van, hanem...

Egy ilyen felvétel végignézésekor az ember legszívesebben az ereit vágná néha, de legalábbis átkiabálna a múltba, hogy "hagyd már a francba, nem megy, kész,miért szenvedsz még mindig itt?" A magyar felhasználó kitartó, megszokta hogy az ág is húzza...

Namost az érfelvágós hangulathoz érfelvágós zene is társul, így jö a képbe a Goth Metal.

A választás legtöbbször a Sirenia projekt Nine Destinies and a Downfall albumára esett, de most megtaláltam az ultimate aláfestő zenét a Lacuna Coil What I See számában: See what I see!

I just don't know why everything has to go away
I just don't know why everything has to fade away

I cannot escape there's nothing more I can do
I just don't know why do I need you?



Segíthetünk a saját projektedben?

A blog sikerén felbuzdulva létrehoztunk egy tanácsadó céget, a UX Stratégiát. A klasszikus ügynökségi feladatok helyett mi a UX gondolkodás bevezetését, fejlesztését tartjuk szem előtt. Ha teheted, like-old a Facebook oldalunkat!

Maga a Users First! blog továbbra is megmarad a haladó UX témák gyűjtőhelyének, ahol saját munkáinkról írunk, így ne aggódj, ez a blog továbbra is Nektek szól! Köszi a figyelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://usersfirst.blog.hu/api/trackback/id/tr755070365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása